Inhetnieuws.nl
1 december 2015

Artikelen tot vandaag

Woningen ontruimd na bomalarm seksclubs
GRONINGEN (ANP) - In de Groninger dorpen Waterhuizen en Kropswolde, beide in de gemeente Hoogezand-Sappemeer, zijn woensdag na bommeldingen twee seksclubs en omliggende woningen ontruimd. Het gaat om parenclub Swingersdream aan de Winschoterweg in Waterhuizen en massagesalon Lady Butterfly aan de Woldweg in Kropswolde.
Elsevier 6 dag
Jongen (14) mishandelt conductrice
Een 14-jarige jongen uit Groningen is vrijdagavond aangehouden op verdenking van mishandeling van een treinconductrice.De jongen was vanuit Sappemeer zonder geldig plaatsbewijs met de trein naar Groningen gereisd.
Boevenvangen.nl 7 november 2015 - ook in: SBS6
Boot gekocht met vals geld
Een man en zijn zoon uit Drenthe hebben zondag geprobeerd met vals geld een boot te kopen. Dat mislukte, want de verkoopster, een inwoner van Sappemeer (Groningen) ontdekte het bedrog en schakelde de politie in.
Telegraaf 20 juli 2015
Windhoos in Groningen gefilmd
Tijdens een zware regenbui is zondag in de buurt van Hoogezand-Sappemeer een windhoos ontstaan. Een ooggetuige heeft het natuurverschijnsel gefilmd.
Telegraaf 22 juni 2015
Werknemers in de metaal in staking
Honderden werknemers in de metaalsector zijn vrijdag in staking gegaan. In Hoogezand-Sappemeer zijn 500 tot 600 stakende metaalwerkers bijeengekomen. Het gaat om stakers van meerdere scheepswerven in de provincie Groningen, zei een woordvoerder van vakbond FNV vrijdag.
Telegraaf 5 juni 2015 - ook in: Elsevier
Homo mishandeld op Koningsdag
Een homoseksuele man uit Hoogezand-Sappemeer is tijdens Koningsdag in Groningen in elkaar geslagen. Hij herinnert zich weinig van de
AD 29 april 2015 - ook in: Telegraaf
Aardbeving bij Hoogezand-Sappemeer
Bij Hoogezand-Sappemeer is vannacht even na twaalf uur een aardbeving geweest. De beving, die is veroorzaakt door gaswinning in Groningen, had
PAROOL 12 januari 2015 - ook in: Volkskrant Telegraaf SBS6 Elsevier Nederlands Dagblad RTL Nieuws
Jan Venhuizen wint Nieuwjaarsloop Stadskanaal
STADSKANAAL - Hardloper Jan Venhuizen (Smilde) is in Stadskanaal winnaar geworden van de Nieuwjaarsloop over 10.000 meter. Hij had in de derde kilometer afstand genomen van medevluchter Jan Stuursma (Sappemeer).
DvhN 3 januari 2015
Kabinet draait gaskraan Groningen verder dicht
Het kabinet draait de gaskraan in Groningen verder dicht. Ook wordt het komende jaar fors werk gemaakt van het versterken van woningen in het aardbevingsgebied: drieduizend huizen in 2015 en nog eens vijfduizend het jaar erna.
SBS6 16 december 2014
Groningse bestuurders willen wijder risicogebied bevingen
Het aardbevingsgebied moet officieel worden uitgebreid. Naast negen Noord-Groningse gemeenten moeten ook de stad Groningen en Hoogezand-Sappemeer aanspraak kunnen maken op compensatie.
Volkskrant 9 oktober 2014
Groningen Bestand:Loudspeaker. svg is de hoofdstad van de provincie Groningen en dominerend onderdeel van de gelijknamige gemeente. De plaats wordt in grote delen van Noord-Nederland ook kortweg aangeduid met Stad.

Blader terug in de tijd

Dec Feb Jun Aug Feb Sep Okt Dec Jan Apr Jun Jul Nov
2012 2013 2014 2015

Deel dit dossier   Gerelateerde personen

2.
3.
4.
Meer regels voor winnen olie en gas
4 dag - Elsevier
DEN HAAG (ANP) - Het winnen van olie en gas in ons land wordt aan meer voorwaarden verbonden. Dat is een gevolg van de problemen bij de gaswinning in Groningen. Dat heeft minister Henk Kamp (Economische Zaken) vrijdag aan de Kamer geschreven.
18 november 2015 Gaskraan moet verder dicht
18 november 2015 Gaskraan verder dicht, miljard minder geld
18 november 2015 Kamp houdt 'terdege rekening' met gasvonnis

Gerelateerde plaatsen

2.
3.
4.
 
5.
 
6.
7.
8.
9.
 
10.
 
11.
Rusnák twijfelgeval bij FC Groningen
4 dag - DvhN
GRONINGEN - FC Groningen-trainer Erwin van de Looi kan zondag in het competitieduel met ADO Den Haag mogelijk geen beroep doen op Albert Rusnák. De Slowaakse middenvelder heeft aan de wedstrijd uit de Europa League tegen Olympique Marseille een enkelblessure overgehouden, meldde de trainer vrijdag na terugkeer in Nederland.
6 dag Van de Looi vindt duel met Marseille 'grote uitdaging' voor Groningen
1 week Janssen brengt overwinning AZ, Groningen verslaat De Graafschap
1 week Janssen brengt AZ overwinning, Groningen verslaat De Graafschap

Gerelateerde organisaties

2.
3.
4.
5.
 
6.
7.
 
Old position: 5 PSV
8.
 
Old position: 0 VVD
9.
 
10.
FC Groningen pakt winst in laatste seconden
2 dag - DvhN
GRONINGEN - De blessuretijd van vier minuten was zondag in de Euroborg al verstreken toen FC Groningen alsnog de winst pakte tegen ADO Den Haag. In de laatste seconden tikte invaller Danny Hoesen de bal in het doel na een vrije trap van Albert Rusnák: 2-1.
2 dag Danny Hoesen schiet FC langs ADO
3 dag Vooruitblik FC Groningen – ADO Den Haag
3 dag Is FC Groningen Marseille te boven?

Gerelateerde bedrijven

2.
3.
4.
 
5.
6.
7.
8.
9.
 
10.
 
Old position: 0 TNO
11.
 
Gaskraan moet verder dicht
18 november 2015 - SBS6
Minister Henk Kamp van Economische Zaken moet de gaskraan verder dichtdraaien. De Nederlandse Aardolie Maatschappij NAM mag tot oktober 2016 maar 27 miljard kuub aardgas winnen in Groningen. Dat heeft de Raad van State woensdag besloten in een zaak rond tientallen bezwaren van onder meer gemeenten, belangengroepen en particulieren.
17 november 2015 Vermoedelijke bankkraker opgepakt in Groningen
15 november 2015 Persoon overlijdt door brand in Vriescheloo
31 oktober 2015 Soms Zwarte Piet, soms roetveegpiet