Inhetnieuws.nl
30 januari 2015

Artikelen tot vandaag

Jan Venhuizen wint Nieuwjaarsloop Stadskanaal
STADSKANAAL - Hardloper Jan Venhuizen (Smilde) is in Stadskanaal winnaar geworden van de Nieuwjaarsloop over 10.000 meter. Hij had in de derde kilometer afstand genomen van medevluchter Jan Stuursma (Sappemeer).
DvhN 3 januari 2015
Kabinet draait gaskraan Groningen verder dicht
Het kabinet draait de gaskraan in Groningen verder dicht. Ook wordt het komende jaar fors werk gemaakt van het versterken van woningen in het aardbevingsgebied: drieduizend huizen in 2015 en nog eens vijfduizend het jaar erna.
SBS6 16 december 2014
Groningse bestuurders willen wijder risicogebied bevingen
Het aardbevingsgebied moet officieel worden uitgebreid. Naast negen Noord-Groningse gemeenten moeten ook de stad Groningen en Hoogezand-Sappemeer aanspraak kunnen maken op compensatie.
Volkskrant 9 oktober 2014
Door zieke bij vervoersverbod
Ook in Hoogezand-Sappemeer in Groningen is onder bijen de besmettelijke ziekte Amerikaans vuilbroed vastgesteld. Dat heeft het ministerie van Economische Zaken maandag gemeld. Het is de tweede uitbraak van de ziekte.
Telegraaf 1 september 2014
Ook besmettelijke bijenziekte in Groningen
Bij een bijenvolk in de Groningse gemeente Hoogezand-Sappemeer is de zeer besmettelijke ziekte Amerikaanse vuilbroed vastgesteld. Twee kasten die waren besmet zijn geruimd, laat het ministerie van Economische Zaken maandag weten.
Nederlands Dagblad 1 september 2014
Nieuwe beving Groningen
In de omgeving van het Groningse Slochteren en Sappemeer hebben bewoners donderdagavond een lichte aardschok gevoeld.
Telegraaf 7 februari 2014 - ook in: AD Volkskrant PAROOL RTL Nieuws nu.nl
Geen explosief onder auto Sappemeer
Het verdachte pakketje dat maandagochtend werd aangetroffen onder een auto bij een garagebedrijf in het Groningse Sappemeer is geen explosief. Dat meldt de politie. Het is nog niet duidelijk wat de inhoud van het pakketje is.
Nederlands Dagblad 12 augustus 2013
Verdacht pakketje in Sappemeer
De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) onderzoekt een verdacht pakketje onder een auto in het Groningse Sappemeer. Een garagebedrijf is ontruimd en een deel van de Noorderstraat is afgesloten. Dat meldde een woordvoerder van de regiopolitie Noord-Nederland maandagmiddag.
Telegraaf 12 augustus 2013
Garagebedrijf ontruimd na vondst verdacht pakketje
Medewerkers van een garagebedrijf in het Groningse Sappemeer hebben een verdacht pakketje onder een auto gevonden. De politie heeft het pand ontruimd en de Noorderstraat, waar het bedrijf is gevestigd, afgezet.
Nederlands Dagblad 12 augustus 2013
Baby half uur in bloedhete auto
SAPPEMEER - Een 4 maanden oude baby is vrijdag achtergelaten in een auto in het Groningse Sappemeer. De moeder (35) was boodschappen gaan doen. Het kindje zat een half uur in de volle zon voordat het werd bevrijd, maar maakt het nu goed.
nu.nl 3 augustus 2013 - ook in: Volkskrant PAROOL AD Telegraaf
Groningen Bestand:Loudspeaker. svg is de hoofdstad van de provincie Groningen en dominerend onderdeel van de gelijknamige gemeente. De plaats wordt in grote delen van Noord-Nederland ook kortweg aangeduid met Stad.

Blader terug in de tijd

Feb Apr Jun Okt Dec Feb Jun Aug Feb Sep Okt Dec Jan
2012 2013 2014 2015

Deel dit dossier   Gerelateerde personen

God bestaat, Koning Voetbal ook
3 januari 2015 - Volkskrant
Koning Voetbal bestaat echt. Dat zeggen twee filosofen van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Eerder baarden twee andere filosofen van die universiteit in de Volkskrant opzien met de bewering dat ze konden bewijzen dat God bestaat en heus niet dood is.
2 mei 2012 5 sleutelfiguren in succes Ajax
9 juni 2010 FC Twente opent seizoen bij Roda JC

Gerelateerde plaatsen

2.
 
3.
 
4.
 
5.
6.
 
Old position: 0 Dun
7.
 
8.
9.
 
10.
11.
God bestaat, Koning Voetbal ook
3 januari 2015 - Volkskrant
Koning Voetbal bestaat echt. Dat zeggen twee filosofen van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Eerder baarden twee andere filosofen van die universiteit in de Volkskrant opzien met de bewering dat ze konden bewijzen dat God bestaat en heus niet dood is.
1 december 2014 'Twente wordt nieuw aardbevingsgebied'
6 november 2014 Groningen is allerminst opgegeven door zijn bewoners
3 november 2014 Het Noorden beschrijven als een poel van ellende is een beetje cliché

Gerelateerde organisaties

Algerijnse tegenstander voor FC Groningen
2 januari 2015 - DvhN
GRONINGEN - FC Groningen oefent tijdens het trainingskamp in het Spaanse Oliva niet tegen OH Leuven uit België, maar tegen het Algerijnse MC Alger. De wedstrijd wordt op dinsdag 6 januari gespeeld in Benidorm.
1 januari 2015 Mogelijk doorstart kledingsponsor FC Groningen
24 december 2014 Juninho Bacuna mee met FC Groningen naar Spanje
23 december 2014 Groningen als springplank

Gerelateerde bedrijven

2.
 
3.
 
4.
 
Huisman marathonkampioene op kunstijs
4 januari 2015 - Volkskrant
Marathonschaatsster Mariska Huisman heeft vandaag haar favorietenrol waargemaakt op de ijsbaan van Groningen. Ze won de nationale titel op kunstijs. Het was de derde titel voor de rijdster van Haardhout.
20 december 2014 Stroetinga: 'Een pittig koersje'
26 oktober 2014 Zwaar letsel schaatser V/d Pol