Inhetnieuws.nl
1 december 2015

Artikelen tot vandaag

Wandeleiland La Palma
Thijs: "Tijd om de wandelschoenen in te pakken, zwembroek mee en vertrekken. Via een pakketreis bezochten we La Palma. Een week lang om dit groene eiland te verkennen. We verbleven in een prachtig hotel, Hacienda San Jorge, slechts enkele kilometers van het vliegveld in het dorpje Los Cancajos.
Telegraaf 4 oktober 2013
Stroomuitval op La Palma
Het Spaanse eiland La Palma, onderdeel van de Canarische Eilanden voor de kust van West-Afrika, zit sinds dinsdagmiddag zonder stroom. De elektriciteit is uitgevallen rond 15.00 uur plaatselijke tijd. Oorzaak is een ernstig defect in de elektriciteitscentrale van La Palma.
Telegraaf 3 september 2013
Vijf doden bij ongeluk met reddingsboot
Vijf bemanningsleden zijn zondag om het leven gekomen toen een reddingsboot van een cruiseschip tijdens een oefening in zee viel. Dat gebeurde in de haven van Santa Cruz op het Canarische eiland La Palma.
Zie.nl 10 februari 2013 - ook in: RTL Nieuws Telegraaf
Evacuatieoefening op cruiseschip eist leven van 5 bemanningsleden
Op de Spaanse Canarische Eilanden is zondagmiddag een van de reddingsboten van een cruiseschip, dat aangemeerd lag in de haven van Santa Cruz de La Palma, in zee gevallen tijdens een evacuatieoefening.
Hbvl 10 februari 2013 - ook in: De Standaard
Vijf doden bij ongeluk cruiseschip
In de haven van Santa Cruz, op het Canarische eiland La Palma, zijn vijf bemanningsleden van een cruiseschip om het leven gekomen bij een ongeluk met een reddingsboot. Drie anderen raakten gewond.
NOS 10 februari 2013
Nog steeds hevige bosbranden Tenerife en La Palma
De bosbranden op de Canarische eilanden Tenerife en La Palma zijn nog niet onder controle. De afgelopen dagen is al meer dan 1300 hectare natuurgebied in vlammen opgegaan.
NOS 17 juli 2012
01 november: Spookachtig contact
‘Verstrengelde’ fotonen vliegen nu al van La Palma naar Tenerife om Einsteins ongelijk aan te tonen. Een van de laatste sluipwegen in de fameuze EPR-experimenten is nu ook afgesloten.
Noorderlicht 1 november 2010
Aswolk treft Canarische eilanden
Opnieuw zijn er Spaanse vliegvelden dicht door de aswolk uit IJsland. De vliegvelden van de Canarische eilanden Tenerife, La Palma en La Gomera zijn vanmorgen vroeg gesloten.
RTL Nieuws 11 mei 2010
La Palma is een plaats in de Amerikaanse staat Californië, en valt bestuurlijk gezien onder Orange County.

Blader terug in de tijd

Feb Sep Okt
2013

La Palma in beeld


Deel dit dossier