Inhetnieuws.nl
21 april 2014

Artikelen tot vandaag

Drievoudige moord gereconstrueerd
Op verzoek van de Noord-Hollandse rechtbank wordt een drievoudige moord in Purmerland en Landsmeer nagespeeld. Zo wordt donderdagavond gekeken of verklaringen van de vier verdachten betrouwbaar zijn. De reconstructie moet meer duidelijkheid bieden over wat zich heeft afgespeeld op twee verschillende plekken waar drie dode mannen zijn gevonden.
Nederlands Dagblad 27 februari 2014
Reconstructie moord Purmerland
In het onderzoek naar een drievoudige moordzaak in Purmerland wordt in deze plaats donderdagmiddag en -avond een reconstructie gehouden. Dat gebeurt op de plekken waar in 2011 drie mannen om het leven werden gebracht.
Telegraaf 27 februari 2014
Onderzoek moordzaak Purmerland
Een onafhankelijk deskundige gaat in de zaak van de drievoudige moord in Purmerland onderzoek doen naar de transcriptie van een deel van de opnamen die met geheime microfoons zijn gemaakt. De rechtbank in Haarlem besliste dit vrijdag na een verzoek van advocaat Martijn van Rooij.
Telegraaf 6 december 2013
Advocaat krijgt geluidsopnamen
De advocaten in de zaak van de drievoudige moord in Purmerland krijgen de beschikking over alle opnamen van gesprekken die met geheime microfoons zijn gemaakt, zogeheten ovc-gesprekken. Dat heeft de rechtbank in Haarlem vrijdag beslist.
Telegraaf 19 juli 2013
Groen licht voor ruiterpad tussen Twiske en Purmerland
Het college van b. en w. heeft ingestemd met de aanleg van een ruiterpad tussen Het Twiske en Groengebied Purmerland. Het nieuwe pad komt ...
PAROOL 19 juli 2013
Advocaat wil opnamen zaak Purmerlandmoorden
Advocaat Martijn van Rooij heeft vrijdag voor de rechtbank in Haarlem alle beelden en geluidsopnamen opgeëist die zijn gemaakt in het onderzoek naar een drievoudige moord in Purmerland. 
nu.nl 12 juli 2013
'Makelaars' hennep vast
Twee makelaars die ervan worden beschuldigd dat ze drugsbendes huizen hebben aangeboden voor hennepteelt zitten voorlopig nog vast. De rechter in Breda bepaalde donderdag dat een 33-jarige makelaar uit Oisterwijk nog 3 maanden in de cel blijft.
Telegraaf 6 juni 2013
Nieuwe aanhouding Purmerlandmoorden
De politie heeft opnieuw iemand aangehouden die mogelijk betrokken is bij de drievoudige moord in Purmerland. Het gaat om een 39-jarige man uit Amsterdam. Eerder werden al meerdere verdachten in die zaak aangehouden.
Boevenvangen.nl 22 maart 2013
Nieuwe aanhouding in zaak drievoudige moord
Een 39-jarige man uit Amsterdam is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de drievoudige moord in Purmerland. Eerder werden al meerdere ...
Volkskrant 21 maart 2013 - ook in: PAROOL AD
Politie zoekt stropers van twaalf grauwe ganzen
De politie zoekt getuigen van het stropen van twaalf grauwe ganzen in Purmerland. De beesten werden zondag 17 februari jongstleden gevonden op de Oostzanerrijweg, ter hoogte van de ingang naar het Twiske.
Boevenvangen.nl 12 maart 2013
Purmerland is een dorp in de gemeente Landsmeer, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt net ten zuiden van de stad Purmerend. Het is een echt lintdorp met 401 inwoners (Jan.

Blader terug in de tijd

Dec Jan Feb Apr Mei Jun Jul Sep Okt Dec Mrt Jun Jul Dec Feb
2011 2012 2013 2014

Deel dit dossier