Inhetnieuws.nl
27 november 2015

Artikelen tot vandaag

Brand verwoest woning Purmerland
Een woning in Purmerland is maandag verwoest door een grote brand. De bewoners van de vrijstaande woning aan het Wormerpad waren op het moment van uitbreken niet thuis.De hulpdiensten hebben vooral ingezet op het behoud van een stal met 5 á 6 paarden.
SBS6 26 januari 2015
Tot 20 jaar cel voor moorden Purmerland
De rechtbank Haarlem heeft dinsdag vier mannen veroordeeld tot gevangenisstraffen van 10, 12 en 20 jaar, wegens het doodschieten van drie mannen bij Purmerland, op 20 december 2011.
Zie.nl 17 juni 2014 - ook in: Telegraaf SBS6
Celstraffen tot 20 jaar voor liquidaties Purmerland
Verdachten van drie liquidaties in Purmerland in december 2011 moeten daarvoor tot twintig jaar de cel in. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam dinsdag bepaald. Het Openbaar Ministerie had vorige maand gevangenisstraffen tot dertig jaar geëist.
Nederlands Dagblad 17 juni 2014
Tot 20 jaar voor drievoudige moord Purmerland
De daders van de drievoudige moord in Purmerland hebben zware gevangenisstraffen gekregen.
RTL Nieuws 17 juni 2014
OM wil 20 jaar cel voor verdachte Purmerlandmoorden
Tegen de vierde verdachte van de drievoudige moord in Purmerland is donderdag twintig jaar cel geëist. Een verdachte hoorde maandag al dertig jaar gevangenisstraf eisen en de twee anderen achttien jaar.
Nederlands Dagblad 15 mei 2014
OM eist tot dertig jaar cel voor Purmerlandmoorden
Het Openbaar Ministerie wil dat de verdachten van de drievoudige moord in Purmerland celstraffen tot dertig jaar krijgen opgelegd. Dat maakte officier van justitie Frances Schlingemann maandag bekend in de extra beveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp.
Nederlands Dagblad 12 mei 2014
Dader liquidaties dood
De dader van de drievoudige liquidatie in Purmerland in 2011 zou letterlijk op het kerkhof liggen. Rahim D. wordt door twee verdachten in de zaak aangewezen als de schutter. Hij schoot zichzelf in mei 2012 door het hoofd toen een arrestatieteam hem in zijn huis wilde oppakken.
Telegraaf 28 april 2014
'Purmerlandmoorden door één man gepleegd'
De drievoudige liquidatie in Purmerland in 2011 zouden door één man gepleegd zijn. En die dader ligt zelf op het kerkhof, zeggen twee verdachten in de zaak.
RTL Nieuws 28 april 2014
Drievoudige moord gereconstrueerd
Op verzoek van de Noord-Hollandse rechtbank wordt een drievoudige moord in Purmerland en Landsmeer nagespeeld. Zo wordt donderdagavond gekeken of verklaringen van de vier verdachten betrouwbaar zijn. De reconstructie moet meer duidelijkheid bieden over wat zich heeft afgespeeld op twee verschillende plekken waar drie dode mannen zijn gevonden.
Nederlands Dagblad 27 februari 2014
Reconstructie moord Purmerland
In het onderzoek naar een drievoudige moordzaak in Purmerland wordt in deze plaats donderdagmiddag en -avond een reconstructie gehouden. Dat gebeurt op de plekken waar in 2011 drie mannen om het leven werden gebracht.
Telegraaf 27 februari 2014
Purmerland is een dorp in de gemeente Landsmeer, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt net ten zuiden van de stad Purmerend. Het is een echt lintdorp met 401 inwoners (Jan.

Blader terug in de tijd

Dec Mrt Jun Jul Dec Feb Apr Mei Jun Jan
2012 2013 2014 2015

Deel dit dossier